Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Jag är 24!!!!!

DagbokPosted by Anna Jarl 2008-01-29 20:30:31

Är precis hemkommen efter ett bra möte i J-köping. Skönt att allt är i ordning nu!!

När jag kollade mina mail hade ett företag meddelat att de behöver folk. Bättre än så blir det inte just nu!!!!! För varje gubbe jag kan få ut är jag själa-glad!!!smileysmileysmileysmiley

Hörde på radion idag att om man tränar 4 dagar i veckan är man rent biologiskt 10 år yngre. Håll i hatten vilken 24-åring jag är då!!!

Igår ringde förresten min norske soul-mate. Han och hela la familia kommer och hälsar på en vecka i sommar. Ska bli SÅ kul att träffa dem igen!! Lite kul också att vi har ett enda kontor i Norge och det ligger typ 3 mil från Kleppe där han bor... Undra förresten hur det går för min norska (galna) kollega. Hon bestiger, as we speak, Kilimanjaro.... Är naturligtvis ruggigt imponerad, men det gränsar väl nästan till idioti, eller??

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post103