Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Halva veckan klar....

DagbokPosted by Anna Jarl 2008-02-06 22:23:31

Bra dag! Studsade runt bland nya och gamla kunder och konsulter och pratade affärer och bjöd på semlor. Det låter kanske som ett glidarjobb, men jag var helt slut på vägen hem. smiley

Mofflade en semla själv smiley(hurra!) innan träningen och körde en BodyJam i högsta tempo. Jag vet att jag tjatar, men det är så jädra kul!! smileySer verkligen fram emot dansgolvet i helgen. Ska bara övertala T att hänga på oxå. Ska kika förbi henne på vägen ner på fredag för fika. Jönsson, A-S och El Dano är taggade till tänderna!

Idag har Sverige spelat 0-0 mot Turkiet i fotboll. Jag kikade bara med ett halvt öga men många av de högljudda kommentarerna som kom från Per tål inte att tryckassmiley... det var både mot spelarna och mot domarna som tydligen var "jävla k-kahuvuden....."Jösses!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post109