Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Nytta med nöje...

DagbokPosted by Anna Jarl 2008-02-07 22:34:31

Nu är det alldeles för sent, jag är helt slut efter pumpen och kudden ropar.

Måste bara berätta: Igår ringde en fd kund till mig och frågade om A-S var singelsmiley... Jajamän! svarar jag mellan högljudda skrattfrustningar... (Jag skrattade inte för att göra narr av någon utan bara för det är SÅ jäkla bra!!) Han förklarade för mig att A-S kundbesök hade dels gjort honom intresserad av vårt företag och dels av henne.... Kör bara! smileysa jag.

Eftersom jag känner A-S hyfsat väl vid det här laget så kunde jag ju inte säga något. Gissa om det tog på krafterna att hålla tyst hela dagen idag eftersom jag visste att hon skulle dit i eftermiddagsmiley... Ikväll ringde hon och meddelade smått chockat att en kund hade, tro det eller ej, bjudit ut hennesmiley!!! Hon blev inte mindre ställd när jag jag sa "jag vet"smiley.... Vi skrattade tills tårarna trillade!!

Killen är supertrevlig och dessutom en oerhört kompetent produktionschef. Vad A-S hade svarat? "Ja visst, när kan du?smiley"

Stor cred till killar som vågar fråga och stor cred till A-S som förenar nytta med nöje.... Ride on!!smiley

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post110