Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

I händelsernas centrum....

AprilPosted by Anna Jarl 2008-04-19 13:28:29

Har inte skrivit på ett tag... Har bara inte hunnit... Är just nu på väg från ett trevligt dygn i Jönköping... Åkte upp till AS efter jobbet i fredags... Det var i och för sig bestämt sedan länge, men det passade ju alldeles utmärkt att både mitt och Jönköpingskontoret hade haft en suveränt bra vecka resultatmässigt...(Det var bara T som fattades, men helvetet ska väl frysa till is innan hon tar sig från Djurtorp....) Så vi firade med bubbel, mat och drinkrace.... Supernice!!

Förutom att det kom fram en person som förmodligen hette "Lim" eller "fattar inga pikar" i mellannamn var ju hockeyfinalen på storbildskärm den stora händelsen. Vi brydde oss inte speciellt utan ägnade oss åt allmänt tjej-snack tills det lät som om helvetet bröt loss... Då vann tydligen HV71... Tja, allvarligt talat har jag inga preferenser och hejar inte på något lag alls, men det var ju lite cool att vara "in the middle" lixom... Det som inte var så bra var att hockeylaget hade abonnerat det stället vi var på så kl. 23 blev vi vänligt men bestämt utmotade medan serveringspersonalen röjde och dukade om och bartendrarna febrilt öppnade exklusiva trälådor med magnumbuteljer i.....

Är som sagt på väg hem till en thailandsträff... Tyvärr blir det inte full uppsättning från resan... Förhållandet mellan Beach och Sparrow är till ända så det blir bara Sparrow ikväll... Tycker det är tråkigt att det är slut, men huvudsaken är att de mår bra!

Nu börjar AS bli klar... (det händer INTE ofta att jag är färdig före någon annan så jag bara njuter....)

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post154