Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Doreen, Pippi och Lush!

AprilPosted by Anna Jarl 2008-04-24 22:15:15

Lite piggare idag. Vårtröttheten är nog över nu... Eller också har jag hämtat mig sedan helgensmiley...

Har varit på en Bodypump ikväll... Kändes i varenda muskelgrupp att jag fuskade förra veckan och inte var på någon pump.... Nå´t som känns som en omöjlighet är armhävningar på tårna.. Har jag fel teknik eller är jag helt enkelt för tung för mina armarsmiley?? Ett par stycken går bra men sedan ligger näsan i riskzonen att brutalt spräckas mot golvet när jag rasar ihopsmiley....

Doreen har rätt så skumma gäster ibland. Nu sitter en Indiana Jones-kopia och berättar hur han reser världen runt och letar efter de människor som legat till grund för sago- och seriefigurer.... Han är helt säker på att han har hittat platsen där Tarzan upptäcktes och att han har träffat släkten till Pippis pappa... (Ni vet dem på Kurre-kurre-dutt-ön.....) Jajamänsansmiley....

Hennes andra gäst var om möjligt mer koko, men det kan ju ha sin förklaring, för tjejen är en av tre i världen som lider av Norrbottnisk ärftlig smärtokänslighet... (Har ni läst Stieg Larssons böcker??) Hon känner alltså inte om/när hon bryter ett ben eller liknandesmiley... Och allt beror i grund och botten på inavel långt tillbaka i tidensmiley... Scary!!

Nu kommer sommaren... Förutom fästingarsmiley kan jag inte komma på något negativt med den årstiden - jo, att man måste raka benen hela tiden... (Sparrow har en sådan där silk epil eller vad det heter... men eftersom jag inte riktigt går igång på smärtasmiley så försöker jag hålla mig till vanliga rakhyvlar...)

Jag måste snart åka till Gbg och köpa mer tvålar på Lush... Min choklad-tvål börjar ta slut... Kan inte nog rekommendera den... Har nästan inte behövt använda kroppslotion alls sedan jag började med den, eftersom den innehåller kräm oxå... Praktiskt vasmiley? För er som inte upptäckt Lush: ta en kik på www.lush.se. Helt oemotståndligt och dessutom inte djurtestat, innehåller inga mineraloljor och många ingredienser är ekologiskasmiley!! Till och med Per som för ett tag sedan fick en hjärtinfarkt bara av att tänka på att använda tvål som kostar 700 kr/kg är frälst...Det är det värt!!

Imorgon är det fredag igen! Har skickat ut ett sms till typ många om en eventuell after work... Det ser vi fram emotsmiley!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post162