Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Helg i Boarp

MajPosted by Anna Jarl 2008-05-20 07:26:05

Efter jobbet i fredags åkte jag och Per till Boarp. Där väntade mamma, pappa och lilla A. Fredagskvällen innebar god mat och Så ska det låta.

På lördagen gällde hårt arbete. På med skit-kläderna och upp på logen. Där flyttade vi plank, bräder och andra trevliga och otrevliga gårds-föremål som legat där sedan Jesus gick i shorts... Om vissa saker sa pappa: De här lade vi upp nyss... Typ på 70-talet... Vi öppnade upp ytterligare en "avdelning" i logen som tidigare varit avskärmad med presenningar, för att vi ska få plats med de 70 pers som är bjudna. Där hittade vi tyvärr några överraskningar i form av hål i golvet så det var bara till att bära ner ett gäng av de bräder vi så noga hade staplat tidigare och lägga nytt golv... När vi avslutade arbetsdagen såg det för jäkligt ut, (foto kommer snart) men det mesta är skräp som ska köras till tippen. Det kommer att bli jättebra när vi är färdiga, men det tar ett par dagar till. På kvällen firade vi Mors Dag och CJ:s födelsedag något tidigt.

På söndagen hade jag och Per anmält oss till en partävling på Kinds GK. En irish greensome lät väldigt trevligt i mitten på veckan... När vi slog ut på ettan var det 3 grader varmt och ett lätt duggregn och då var det inte riktigt lika spännande... Det gick inte superbra men inte katastrof-dåligt heller. Vi hade mycket trevligt sällskap i bollen och slutade på 20:e plats av 31 lag.

Igår var jag ute och gick på morgonen för att försöka lea upp nacken som jag sträckte på lördagen. Det kändes lite bättre, men blir det inte helt bra inom ett par dagar får jag ringa Osteopat-Per. Spenderade mycket tid i bilen under dagen och kände inte som om jag uträttade något vettigt, men jag hade i alla fall en kandidatpresentation som föll ut väl. Får besked idag. Pratade lite med lilla H som lovade att hjälpa mig med mitt engelska-problem... (Kom sedan på att jag kan ju faktiskt kolla med Sparrow som faktiskt är engelska-lärare...) Dessutom kanske lilla H kommer hit någon helg framöver. Trevligt! Det var länge sedan vi träffades nu!!

Skulle egentligen gå på Yoga på kvällen, men insåg när jag höll på att få ett stress-bryt bara för att det var två personer före mig i kön på Maxi att jag ska nog hoppa Yogan och bara vara hemma och stressa ner... Så det var jag! Struntade dessutom i att promenixa idag på morgonen och ser fram emot 75 min DanceAerobics ikväll...

  • Comments(1)//annapanna.annajarl.se/#post179