Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Quinoa - premiär!

MajPosted by Anna Jarl 2008-05-21 06:56:02

Vanlig arbets-tisdag förutom att jag hann med en ansiktsbehandling (eller egentligen en grundlig rengöring och portömning) oxå... Helt underbart, även om det så klart gör lite ont då och då... Jag fick bannor för att jag är alldeles för torr i hyn och att jag behöver ösa på med olja... Naturligtvis hade de en perfekt... och när jag ändå handlade så: en fuktmask, kanske? osv osv osv... Plånboken var något tunnare när jag gick därifrån, men jag var nöjd och glad (och ren..)

Vår katt Gustav har något galet med ena ögat. Det är helt igensvullet och rinner som bara tusan, så jag gick lite tidigare från jobbet för att ev köra honom till veterinären. Men när jag kom hem tyckte jag att det hade blivit lite bättre, så han fixar nog det alldeles själv.

Åt quinoa för första gången (på inrådan av lilla H) och det var jättegott... Nästa gång ska jag vara lite mer snål med saltet bara...

Aerobic-Dance i 75 min på kvällen. Jag tog i så jag nästan gick av! Det var SÅ roligt.

Satt och knåpade vid datorn fram till 23... Alldeles för sent egentligen men det var tvunget...

Har en liten sådan där stress-känsla i kroppen hela tiden. Förstår egentligen inte varför, för jag har inte så mycket mer att göra just nu än tidigare... Ska försöka att ta det lite lugnare till helgen.

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post180