Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Lyx-helg hemma!!

JuniPosted by Anna Jarl 2008-06-06 17:58:01

Efter en dag på Tylösand kan man inte göra annat än att inse att man är lite bortskämd... Idag har det helt enkelt varit fantastisktsmiley.. Precis lagom varmt och precis lagom med fläkt (för att man ska slippa bada.... vattnet var så kallt att det nästan flöt isflaksmiley...) Medan vi andra solar så ligger lilla H mer och rostas lixom en toast... Hon blir brun som en pepparkaka i ett nafs! (Avundsjuk? Jag?!smiley)

Igår blev det mycket riktigt opretentiös grillning, men kanske lite mer irish coffee och rödvin än vad som var menatsmiley... Var lite torr i munnen när jag gick upp i morse... Men det vet jag att jag inte var ensam om... Sparrow var klok nog att lämna sitt fordon (cykel) här när hon tog sig hemsmiley...

Nu ska vi bara springa igenom duschen och sedan blir det Trottobar (om det inte är fullt...) Vi har INGA tider att passa på hela helgen och det känns så lyxigtsmiley!!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post194