Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Ensam hemma...

JuniPosted by Anna Jarl 2008-06-11 21:46:26

Nu har jag varit ensam hemma (förutom mina jamiga sällskap) i tre nätter. Känns lite underligt tomt... Givetvis saknar jag Per och han får gärna komma hem så fort som möjligt, men jädrar vad man får en massa gjort när man är själv!!

Idag har jag handlat, lagt in sill till midsommar, lagat rödspätta till kvällsmat, fixat quinoa-sallad med kyckling till imorgon, fryst massa isbitar med hallon och mynta till på lördag, städat toaletten, målat tånaglarna och lagt ihop all tvätt.

Nu gjorde de reklam för Astrid Lindgrens värld på tv... Jag har aldrig varit där... men jag är ganska säker på att jag hade tyckt det var as-kul att jobba där - man får ju spela apa hela tiden. Jag hade väl kunnat göra en schysst Pippi? När jag gick i femman hade vi klassens timma och vi var ett gäng som skulle göra en Pippi-pjäs. Jag var så klart Pippi och fick trycka upp en gräddtårta (pappas rakskumsmiley) i flabben på Petra som var Prusseluskan.... Omänskligt roligt!!

Idag har en annan snygg pojke (jag skriver pojke för han är faktiskt född -85...) gjort mål...Blog Image

Inte lika dishy som Z... men duger i krigsmiley...

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post198