Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Semester, please!!

JuliPosted by Anna Jarl 2008-07-01 18:15:51

Ny vecka... Nu måste jag få säga (en gång till) att jag LÄNGTAR efter semester!! Inte för att jobbet är speciellt betungande just nu, men för min del är det ännu värre när det är hyfsat lugnt... AS sade upp sig igår. Hon har hittat nytt jobb på länsstyrelsen och slutar siste augusti. Tråkigt som tusan, men man ska göra det man brinner för!

I går var Per uppe i Boarp och hjälpte pappa att sätta ljus i hela logen. Så nu kan vi festa hela natten!! Jag gjorde tårta till på torsdag... Chokladbotten med daim i och jordgubbsmousse i tjockt lager ovanpå... Sist men inte minst så toppar jag med ett berg av jordgubbar... T hade tydligen smakat tårtan och tyckt den var blixter-god! När Per kom hem fick han en för tidig födelsedagspresent - en 10-årig Ardbeg.

Nu ska jag åka och träna...

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post210