Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Bröllopsdag och fölsedag

JuliPosted by Anna Jarl 2008-07-04 07:04:43

Oj oj oj vad dagarna går fortsmiley!

I onsdags hade jag och Per bröllopsdag. I tre hela år har vi stått ut som man och hustru. Utan några större problem faktisktsmiley. Känns rätt bra... Vi skulle i alla fall slå på stort och ge oss ut till Tylösand och äta på Salt - en jättefin restaurang som ligger precis vid havet... Mrs N var snäll nog att köra oss dit ut. När vi kom fram till restaurange var det VÄLDIGT mycket folk där och live-musik och hela kittet... Börjar ana oråd... Och mycket riktigt - hela restaurangen var abonnerad! Det hade de inte haft med på kartan när Per ringde och bokade bord för en vecka sedansmiley... "Om ni väljer att komma tillbaka en annan gång kan vi bjuda på kaffe och avec" var deras kompensation.... Skitdåligt!! Jaha... vad skulle vi göra nu? Ta en taxi tillbaka till stan och äta på fete-gretas ellersmiley?

Nej, vi gick upp till Tylöhus och satte oss på Bettans Bar. Det är en ganska ny sushi - och skaldjursrestaurag som ligger precis där man går ner till stranden. Där kom vi perfekt i tid så vi fick ett bord längst ut på uteserveringen. Så här i efterhand är det nästan så jag vill tacka Salt för deras misstag för FY TUSAN vad god mat vi åt på Bettans Barsmiley. Rökta räkor, kokta färska räkor, kokta havskräftor, massa gott bröd och dip-såser.... Till det - en iskall Chablis.... Det var verkligen himmelskt!!! Vid 22-tiden var det fortfarande 20 grader varmt och solen hade börjat dippa när irish coffeen kom in.... Behöver jag säga mer?

Igår fyllde Per 43, eller som de säger här: fööötitresmiley. Mamma och pappa hade sedan tidigare bestämt att de skulle komma ner och överraska. (Vilket jag hade haft ett fasligt sjå att dölja, när jag till exempel funderade över om tårtan skulle räcka och Per tittar på mig som om jag kom från Mars.....) Det var världens finaste väder på morgonen och jag tyckte det var orättvist på gränsen till straffbart att jag skulle jobba hela dagen och Per och co skulle ligga på strandensmiley.... Därför tog jag ledigt på eftermiddagen, racerkörde ut till stranden och intensiv-solade-sov-gottade mig i tre timmar där!! Det var precis vad jag behövdesmiley!

På kvällen kom Pers släkt hit, nej, delar av den, annars hade vi inte fått plats... Vi käkade grillad kycklingfilé och klyftpotatis av färskpotatis. Tårtan blev jättelyckad och till pappas stora lycka blev det en bit över som han vill ha efter frukost idag. Just nu hade jag kunnat tänka mig att ligga och snusa precis som Per, mamma och pappa, men 8 timmars arbete till helg kan jag oxå överlevasmiley.

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post211