Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Sommarparty!

JuliPosted by Anna Jarl 2008-07-06 21:21:28

uuunhhhhhhhhh!!!!

Idag är fru Jarl seg!! Gårdagen innebar en golfrunda som gick så dåligt så "åt helvete" är en underdriftsmiley... Det var hett som i en bakugn och vi gick tillsammans med Kapten Krok och hans flickvän Jo. Fokuseringen var väl inte total direkt och det gick åt skogen för alla utan Kapten Krok.

På kvällen samlades vi + Sparrow för grillning i trädgården. Ett besök på Bulls kändes som en självklarhet en sådan fantastisk dagsmiley. Det var ett par stycken till som tydligen tyckte det för JÄKLAR vad folk!! När Bulls stängde gick vi vidare till harrys. Där tyckte Per, Kapten Krok och Jo att de fått nog och medan de gick hem trallade jag och Sparrow vidare till Bondsmiley. Där stod Jeppe i dörren så vi kom in gratis och väl inne sprang vi på ett helt gäng vänner. Där träffade jag även Gus.

Hon var en gång en av mina bästa vänner tills jag betedde mig som en idiotsmiley... eller... ja, mycket var mitt fel, men det är som bekant inte ens fel att två träter.... I alla fall så var det väldigt länge sedan vi träffades och kvällen slutade med att vi gick på efterfest ihop. Efterfesten var inte så himla livad. Det var mest ett gäng som satt och pratade och drack vatten. Trevligt var det i alla fall... Jag kom hem och kraschade i sängen vid halv sex på morgonensmiley....

Idag har inte aktiviteten varit så hög...

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post212