Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Summa summarum...

AugustiPosted by Anna Jarl 2008-08-04 22:11:44

Long time no see!!

Jag har ju som ni vet haft semester och det innebär inte att man har en massa tid över! Nähä du!! Vi har hållt oss fullt sysselsatta och haft ett par fantastiska veckor!!

Massor av sol, bad, fräknar och kokos-lukt (inte min olja - det var Beach´s) på stranden. Mysiga gourmet-grillkvällar tillsammans med nära och kära på besök i långa banor och många många besök på stans uteserveringar där jag snart kan titulera mig grand master i irish coffee... En av de bästa dagarna inleddes på stranden och slutade med ett besök på Bettans Bar där vi bevittnade en sprakande solnedgång (tillsammans med Johan von Holstein) och avnjöt sushi och skaldjur så goda att det gränsade till perfektion. Den dagen värmer långt fram i höst. Lilla H hade glömt kameran men jag visade hur man tog foto i alla fall...

Det har inte blivit mycket golf-spel sedan min lilla kurs. Alltså har jag inte fått så många tillfällen att prova det nya Callaway X18 järnset som min suveräna man givit mig i för tidig födelsedagspresent!!!!!!!!! Men i helgen spelade jag både lördag och söndag. Inte var det rundor som man berättar om för barnbarnen, men det känns som att det börjar gå bättre... Annika Sörenstam ska ju snart sluta spela så kanske hon kan ge lite av sin talang till mig... eller?

Som vanligt har det varit mat och dryck i långa banor och det har ju satt sina spår.... 4 kg + säger vågen.... bara att ta tag i, tänkte jag och ställde klockan på halv sex för att ge mig ut och gå i morse. När jobbet börjar kan ju jag ta tag i detta oxå.... Jomenvisst serru!! när jag vaknade imorse hade syndafloden startat sin ankomst... Det funkade alldeles utmärkt att ställa fram klockan en timma och sussa vidare, med Zlatan spinnandes vid halsen..... Myyyyyyyys!

Första dagen på jobbet gick mest åt till att njuta av den totala förvirringen.... Hur kommer man in i datasystemet? Vem är kontaktperson på det företaget? Var har jag lagt de ansökningarna? osv osv osv....Med tanke på vädret kändes det ok att börja igen, men en bra bok och sängen hade ju oxå funkat om det hade varit så hemskt att jag hade en semestervecka till....

På tal om böcker har jag plöjt ett par stycken på stranden. Den sista var "Tusen strålande solar".... Den har två kvinno-öden i Afganistan i fokus.... Så in i blåsveda för jäkligt, frustrerande, irriterande, ledsamt och förnedrande - ändå brilliant bra... Svårt att förklara - läs själva istället!

Ikväll har jag och Per varit iväg och plockat björnbär... i mängder!!! Per hade ett försprång på typ 8 liter innan jag satte igång, men när vi var klara hade vi cirka 25 liter.... Goda saftiga svarta små kulliga bär - skogens svarta guld.... Supergott!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post222