Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

I´m back!!

AugustiPosted by Anna Jarl 2008-08-25 20:02:12

Sådär!! Nu har jag kommit upp ur sommarfest-träsket... eller, rättare sagt festen är färdig-förberedd, inledd, genomförd, avnjuten, avröjd och utstädad! Det verkar som om alla är nöjda och glada och har haft en trevlig eftermiddag och kväll. Så småningom kommer fotona in på www.annajarl.se men det lär nog dröja. Förra året hade vi typ 300 foton och jag hade jätteproblem när jag skulle välja ut endast 70 som får plats på hemsidan... Detta året har jag 632 foton!!!

Jag har fått en himlans massa beröm för bra planering, mat osv. Å det har jag så klart lagt ner en herrans massa tid på, men det som är ännu viktigare är alla glada människor som kommer dit och ger järnet på alla tävlingar, som med fara för liv och lem (!) kastar sig ut i den 16,2-gradiga Hôljan, som shottar för glatta livet trots att regnet vräker ner, som har tålamod när kaffet dröjer lite grann, som dansar med mig till halv fem på morgonen osv osv osv... Det är viktigare!!

Det viktigaste av allt är de som hjälper mig att rådda hela skutan! Mamma, pappa, Inger, Christer, Gunvor, Henry och sist och absolut viktigast - Per!! Utan dessa fantastiska människor hade inte Sommarfesten varit något värt alls!!

I år hade ju själva festen en liten touch av 35-årskalas oxå. Det var inte meningen att gästerna skulle ha med sig presenter men många gjorde som vanligt inte som jag sa..... Tack så hemskt mycket för alla vinflaskor, böcker, glas, champagneflaskor, blommor osv osv osv osv. Och framför allt: tack för ett födelsedagskalas att komma ihåg länge länge!!

Men...... (som han i Let´s dance säger)... Idag har min kropp gått på strejk. Jag är helt färdig och det är fullständig kola i huvudet. Sängen har ropat på mig hela vägen till Ljungby och tillbaka så nu snart..... minsann....

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post225