Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Juicy!!!

SeptemberPosted by Anna Jarl 2008-09-10 20:21:14

Jag har ju tröttat ut alla er med mina manier i träning, ekologiskt odlat, smink utan mineraloljor, mat utan tillsatser osv osv osv osv osv

Here comes the next - juicing!!

Min råsaftscentrifug har blivit min bästis!! Vicken maskin!! Tröck ner va du vill (till och med såna saker som är lite småäckliga i helt tillstånd) och ut kommer lovely fräsch juice som fullständigt hoppar av vitaminer och som läskar utav bara f-n rent ut sagt!!

Med maskinen kom oxå en video med "the juice master" - Jason Vale. Hans energi och fullständiga övertygelse om att råsaftscentrifugen är människans lättaste (och enda) väg till hälsa gick inte att ta miste på. Ibland kanske det gick lite till överdrift, men i vilket fall som helst så fick man en herrans massa recept på juice, smoothies, sallader och snacks. Alla med mottot "keep it simple" - och det verkar faktiskt vara så oxå. Nu har jag börjat mina mornar med juice på äpple, citron och morot. Alltså - ja, ni får gärna komma hit och testa. Totally delicious!!

Nu har Per hängt på idén oxå och när han gör något så är det ju sällan halvdant. Ikväll när jag kom hem var kylen full av ingefära, lime, citron, apelsin, rödbeta, paprikor, morötter och gurka.... för att inte tala om att kylen höll på att bågna av ett ton vattenmelon.... Men, som sagt, det är fantastiskt. Ikväll blev det en äpple, ingefära, druvor, apelsin och rödbeta... Det resulterade i en mustigt hallonröd dryck med lite sting (av ingefäran)... Jag är frälst! Halleluja!!

Å Polly - jag vill hemskt gärna låna din bok. Kommer förmodligen till lilla H nästa helg....

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post233