Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Jag är ren i alla fall...

SeptemberPosted by Anna Jarl 2008-09-25 20:09:24

Puhhh! Nu har jag varit ute och sprungit en sväng... Flåset är ICKE vad man kan önska...

Nu börjar det bli för jäkla mörkt på mornarna.. Men vad gör väl det när man får ställa sig i en dusch tillsammans med någon av följande godbitar. (Ja, jag vet: ännu lite reklam för Lush, men jag ÄLSKAR dem...)

Jag har försökt att kopiera in bilder på de smaskiga små bitarna, men lyckades tyvärr inte. Så ni får helt enkelt kolla på lush.se så kommer så kommer ni oxå att bli helt förförda!!

Rock Star Soap: Tjejig rosa tvål som luktar godisbutik.... mycket vanilj

Honey I washed the Kids: Honung och Aloe Vera gör att den här tvålen hjälper dig att lukta fantastiskt och hålla din hud mjuk och smidig.

I should Coco: Apelsinolja och cocoslukt... dessutom riktiga cocosflingor som peelar skönt....

Sultana of Soap: En tvål som påminner om en stor bit italiensk nougat... fylld med torkad aprikos och parfymerad olibanum och krämig som riktig grädde...

Ring of Roses: Delikat infusion av kaprifol, riddarsporre, ringblomma och blåklintsblommor. Klart att det finns äkta ros i Ring of Roses, inget fusk med syntetisk ros! Jättenattljusolja och kakaosmör återfuktar och mjukgör din hud.

Heavenly bodies: Jag avskyr verkligen romerska bågar, men denna tvål-lotion med kakao, riktiga chokladflingor och apelsinolja är nästan så man vill äta...

Trodde du detta var allt? Nix, men jag fortsätter en annan gång.. Nu börjar snart Idol!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post239