Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Ikea och Tasty House...

SeptemberPosted by Anna Jarl 2008-09-28 20:58:44

Efter en sisådär 12 timmars sömn var jag laddad till tänderna för en Ikea-tripp...

Därifrån kom man naturligtvis inte utan att vara minst 1000:- fattigare. Vi bytte vår bäddmadrass som gav både mig och Per utslag.... var det ohyra i madrassen? Var madrassen preparerad med något kemiskt som vi inte tålde? Ja, det lär vi bli varse, för vi har köpt en exakt likadan... Dessutom fick ett gäng värmeljus och en lysande uppfinning till mina skor föja med hem:

Blog Image

Så nu har jag tagit bort nästan alla mina skolådor och det är en snudd på militant ordning i min garderob. Det är ju rena lyxen att kunna se sina skönheter hela året om utan att behöva rota i varende skokartong!!

Men nästa besök på Väla är oxå väl värt att nämna: Tasty House! En butik fullproppad med sådana där lådor med lösgodis i. Och så klart finns det lösgodis oxå, men framför allt nötter och torkad frukt!! Pinjenötter, hasselnötter, mandlar, macadamianötter, paranötter you name it!! Dessutom alla dessa med olika sorters choklad och tryfflar runt... Torkad ananas, mango, papaya, kiwi, pomelo, ingefära (!), tranbär, jordgubbar, russin, melon osv osv osv.... SO LOVELY!! I en bemannad disk finns det alla möjliga lite mer exotiska sötsaker och bakverk typ baklava. I en annan disk ligger mängder av olika saltade och kryddade frön, typ solros, pumpa osv och nötblandningar eller saltade eller rökta mandlar, wasabinötter osv osv. Ja, det går som ni förstår inte att beskriva, men jag MÅSTE bara rekommendera ett besök där.... Kolla lite på www.tastyhouse.se

Vi har oxå varit hos Pers föräldrar och hämtat massor av äpplen (och vi har fått av Beach oxå) så nu har vi en hel tillbringare färskpressad äpple-juice att njuta av!

Nu ska jag väcka Zlatan. Han har somnat i en skokartong....

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post242