Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Höstfärger

OktoberPosted by Anna Jarl 2008-10-07 21:59:45

Jag brukar ju alltid tycka att det är så tråkigt att passa bäst i "höstfärger" när det gäller färganalys osv... Men när jag var ute och åkte bil idag så insåg jag att de är bara så supervackra!! Allt från sommarens grönska via senapsgult eller lejongult till hetaste orange och djupaste eldrött... Alla dessa färger kan ses på ett och samma träd!! Hade jag haft hälften av de färgerna och utstrålningen så skulle jag vara lycklig!!

Ikväll har jag varit på en AerobicDance... Det är ju som sagt det roligaste som finns.. Men idag var det på gränsen till att jag tog i så jag tjövde mig... Hade hon sagt att vi skulle göra programmet en gång till hade jag garanterat kräkts rakt ut!! Men nu, ett par timmar senare, så ser jag redan fram emot nästa pass.

Imorgon ska jag till frissan. Vi får väl se hur jag ser ut efter det. Jag brukar inte kunna skryta med att vara speciellt revolutionerande...

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post251