Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

friday...

NovemberPosted by Anna Jarl 2008-11-14 21:39:40

Fredag kväll igen...

Hinner nätt och jämt innan för dörren innan kläderna åker av och ...... nähä... inte vad ni tror... jag tar så klart på mig min morgonrock!! Per bjöd idag på lammfärsbiffar med ugnsrostade grönsaker och tzatziki. Mums!

Har varit rätt skönt att tillbringa fredagskvällen i sängen med ett glas rödvin, Lindts chilichoklad och Idol så klart. Idag är det väldigt svårt att tippa.. Johan borde ju få åka. T håller med och säger: det är dags nu... jag fyller på med: det har varit dags länge...

I vanliga fall diggar jag inte "Fredag hela veckan" men när Andreas Johnsson står på hyllan och fyrar av ett leende är det så man baxnar... Killen är en levande strålkastare med ett charm-skimmer utan dess like... å så han kan sjunga!! Lovely!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post273