Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Bomber och granater!

DecemberPosted by Anna Jarl 2008-12-14 13:15:41

Nu är glöggfesten över, fast det tänker jag inte skriva så mkt om precis nu... Istället ska jag orda lite om hur viktigt det är med julledighet... Öhhhsmiley... tänker ni nu...som om vi inte visste det redan... Jo, det är klart att alla vet, men vissa behöver ledigheten mer än andra. Och till dem hör faktiskt inte jag. Givetvis ska det bli gott med sovmornar och att få ta det lugnt och läsa böcker i flera veckor... (Kanske baka lite bröd och mera godis...?) Men jag drömmer i alla fall inte mardrömmar om kunderna ännu:

T drömde i går natt att hon hade placerat ut en kille hos en kund.. Han hade tydligen antastat någon på företaget och uppfört sig alltmänt dåligt så företaget var ju inte nöjdasmiley... Jag, T och vår personalchef (PC) befann oss tydligen på en ö när företaget ilsknade till ordentligt... De satte upp bilder (typ wanted dead or alivesmiley) på T och hennes son överallt och till slut tog de till hårdhandskarna...

In över vår lilla ö flyger massor av helikoptrar... Jag, T och PC försöker fly.. Vi springer för våra liv men ve och fasa!!! De har tagit T.s skorsmiley!!(Kan tyckas trivialt men i sammanhanget var det katastrof...förstår ni väl!) Jag hade massor av skor (Naturligtvis!!!) men de är ju för små för T (Naturligtvis, igen..) så vi sprang där i vilt kaos i korridorerna och paniken blev total när helikoptrarna försökte fånga oss med sådana där nät som man fångar djur med och så började de bomba osssmiley... Inte med gas... Inte med bomber... Utan BLANDSAFT!!!

T vaknade svettig vid två-tiden och insåg att hon desperat behövde jul-ledigtsmiley...

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post288