Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

God Jul med massor av klappar och mat!!

DecemberPosted by Anna Jarl 2008-12-25 17:31:17

Juldagen!

Det är nästan den skönaste dagen av alla. Det mesta av hysterin är över i vår familj och det som återstår är att njuta av alla klappar, sällskap och god mat.

Gårdagen var så klart oxå mysig, men det är alltid lite tider att passa, mycket mat som ska dukas fram och tillbaka och en del "traditioner" som ska följas. Den bästa tiden är när alla måltider är avslutade, klapparna utdelade och man sitter/ligger/päser/slöar i alla hörn av soffor och fåtöljer. Å det är den känslan som fortsätter på juldagen.

En liten promenix för att ge kroppen en liten återblick på hur det kändes att öka pulsen något på annat sätt än att föra gaffeln till munnen och sedan ta på sig nya super-mjuka morgonrocken, nya fluffsen från Shepherd och lägga sig i soffan och läsa nya boken "Yoga-golf"... kan det bli bättre? Att samtidigt slänga en loj tanke mot att det faktiskt är massor av likadana dagar framöver innan man behöver ställa klockan igen är AMAZING!!

Tomten hade som vanligt prickat rätt på alla klappar igår: Duntäcke, morgonrock, fluffs, jeans, behandling på Tylösand Spa, två kokböcker, nagellack, läppglans, foton, kalender, glasskål, bok, osv...

Nu är vi hemma hos mamma och pappa i S-ljunga. Dagen har gått i mysets tecken och lillebror med familj har oxå varit här. Ikväll blir det nog lite spel-utmaningar... och ännu mer mat naturligtvis... vad trodde ni??

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post297