Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Så lätt...

DecemberPosted by Anna Jarl 2008-12-28 15:21:08

... att vända på dygnet! Nu går vi och lägger oss mellan kl 00 och 03 och sover till 11 typ... helt otroligt, men nice!!

Nu har julmaten börjat göra sig påmind och jag känner mig som en övergödd ost!! Därför ska jag gå på en bodystep om en stund (även om jag inte känner för det ett dugg!!) Igår var vi hos familjen N och åt "rester" som naturligtvis var minst lika gourmandiskt (heter det så?) som på den finaste restaurang. Men mycket korvar, skinka, fet lax osv gjorde att min mage började demonstrera sin makt... Därför har det blivit fisksoppa idag...

Nu börjar 2008 lida mot sitt slut och det har som vanligt gått blixtfort!! För ett år sedan var vi i ljuvliga Thailand!! Djup suck!! Det är helt amazing att vara hemma och se fram emot en hel veckas semester till, men nån vecka eller två i Thailand förlänger livet tror jag!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post298