Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Kungligheter och Zlatan...

Februari 2009Posted by Anna Jarl 2009-02-24 21:56:17

Nytränad och nyäten... Idag låg pulsen mellan 150-170 på passet.. Inte för att jag tänker fortsätta ha klockan på gym-passen, men det är ganska kul att veta.

Nu har kronprinsessan och Daniel bestämt sigsmiley. (Läs: äntligen fått ok) Jag tittade på hovets egen film och blev nästan lite rörd. Den där debatten om kungafamiljens vara eller icke vara lägger jag mig inte i, men jag tycker det är sketa-coolt med kungabröllopsmiley!! Vackra människor och fantastiska kläder i långa banor. Mmmmm.... Nicesmiley!

Nästa sak: nu är det ruggigt nära med hus-köpsmiley... Ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ roligt! Vi har bara en formalitet kvar: en besiktning av Anticimex på fredag. Om allt går vägen kan jag nog presentera de första bilderna i helgen.

Inter möter Manchester United på TV nu... Eller ska jag säga att Zlatan möter Ronaldo? Duktiga och snygga pojkar!! Det är nästan svårt att välja vem man ska heja på. Men bara nästan..... smiley

Hörde ni? John Blund flög förbi!!smiley

  • Comments(3)//annapanna.annajarl.se/#post356