Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Vi tar det successivt...

Maj 2009Posted by Anna Jarl 2009-05-13 21:55:38

Idag har jag varit på resande fot hela dan. Kundbesök efter kundbesök. Trevligt!!

Nu har vi även hittat säng och sängbord på Blocket!! Jag gjorde en helomvändning och beslutade mig för svarta möbler... Vill inte ha för mycket ek...smiley Även om jag tycker att den nuvarande ägaren av huset har fantastiska möbler vill jag försöka att inte få vårt möblemang att likna deras. Så: Black it is!!

Så nu har vi totalt köpt en bäddsoffa, fått en bäddsoffa, köpt 10 stolar och ett bord (ej hämtat eller betalt ännu), en säng inkl. sängbord + byrå (ej hämtat eller betalt ännu). Alla dessa sakerna sa vi för mindre än en månad sedan att GIVETVIS ska vi ta det lugnt och flytta in med de möblerna vi har och känna oss för successivt vad vi vill ha för möblersmiley.... Yeah right!!

Via blocket har dessa möbler kostat oss 14100:-.... Hade vi köpt dem nya hade de kostat oss det dubbla, och då har jag inte räknat med bäddsoffan för den vet jag inget nypris på...

Imorgon kl 8 kan ni väl slänga en barmhärtighets-tanke till mig som slår ut på något hål på Holms GK. Det är shotgun och jag vet ännu inte var jag börjar. Det enda jag vet är att jag kommer vara nervös... Nu måste jag sova.

  • Comments(1)//annapanna.annajarl.se/#post414