Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Nu kan allt hända

Maj 2009Posted by Anna Jarl 2009-05-19 21:38:11

Jodå, visst fick jag tag i golftid på söndagsmorgonen. Klockan 10.52 slog tre tappra golfare ut. Efter tre urusla hål fick jag ett hysteriskt utbrott på Jeppe som kommenterade varenda slag jag gjorde.smiley Ja, jag vet att han vill hjälpa till men jag pallade inte att bli "bedömd" varenda liten sekund... De första nio hålen gick dåligt men sedan blev det bättre.

Ingen helg utan kalas hos familjen Andersson. Jag brukar säga att jag är gift med familjen Taikon eftersom det är så jädrarns många medlemmar... I söndags var det svärfars tur att bli firad.smiley God mat och tårta satt fint i hungriga magen!

Jobb-måndagen flöt på fint. Hade fyra kundbesök i rask takt så det var riktigt roligt att åtminstone få en liten feeling av hur det var "förr" när man hade den takten hela tidensmiley. På kvällen åkte jag upp till rangen för att gå kurs halv sju. Före det var L snäll och kikade på min sving. Jag får ju så ont i nacken när jag spelar golf så jag har fått för mig att jag gör något med huvudet när jag svingar. Men enligt L såg det helt "normalt" ut... Bra!

Kursen innebar svingteknik och han ändrade på min uppställning när jag slår driver... När jag ställde upp kände jag mig som en krymplingsmiley. "Då är det rätt" sa instruktören.smiley Tjena!! Denna uppställning, som lixom syftade till att ha hela kroppen "bakom" bollen så man får mer kraft var skitcool när man fick till det. Men när man inte fick det var alla människor, inklusive dem i grannkommunen, i farasmiley..... Idag har jag i alla fall en pinsam träningsvärk i ryggen efter den annorlunda ansträngningen...

Idag har varit en av de längsta dagarna i mitt liv. Den ville helt enkelt inte ta slut!! Jobbet var segt och jag ville mest hem och packa färdigt. För nu är det ju så här att imorgon skriver vi avtal och då är huset vårt!!!!!!!!!!!

Nu är snudd på allt packat. Riktiga bestick, glas och porslinstallrikar har till och med bytts ut mot plastbestick, plastglas och papperstallrikar. Vad vi ska ha de till vet jag knappt eftersom vi har packat alla grytor, redskap och ingridienser..... Nu hittar jag inget mer att packa som jag inte ska använda de sista skälvande dygnen så det måste innebära att jag får titta på tv en stund och sedan sova skönt.

Btw: min lillebror har börjat blogga. När Jaerbuen skaffar hund, TT och TT skaffar katt och Lillebror börjar blogga - då kan allt hända.....

http://johan.jitss.se

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post416