Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Nacke + spikar = bra?

Juni 2009Posted by Anna Jarl 2009-06-11 21:04:42

Nu är nacken bättre, men fortfarande inte helt bra. Men snål-sune i mig avbokade tiden hos min osteopat... Kanske dumt... Vi har ju fått en massa pengar (ja, jo, det är ju relativt, men mycket för att bara dimpa ner så där) tillbaka på skatten så jag funderar allvarligt på att investera i en sådan där spikmatta. (Det är väl egentligen en plast-pigg-matta?) Jag hade velat testa en först bara... Tror de kostar ca 700:- och det hade varit bra att bara lixom få en försmak...... Jag är ju inte känd för att kunna uthärda smärta så... Ja, vi får se. Kanske en midsommarpresent till mig själv?

Nu märks det att det snart är semester. Man (nej, så får man inte skriva) Jag blir mer och mer lättirriterad på småsaker på jobbet. Eller varför inte på vissa personer... Sanslöst! Men jag har för mig att det var samma känsla förra året när det började närma sig sommar och ledighet. Det är precis som om kroppen vet att snart, snart, snart får den sova på mornarna och göra vad den vill hela dagarna i fyra härliga veckor!! Då blir den lite otålig och därför lite lätt-stött.... Bra teori va?

Idag har Per kopplat in Guitarr-Hero. Jag knäckte ju på medium-nivån tidigare och tänkte bara ta en liten lätt bekräftelse på att jag fortfarande var bra på det ikväll... Jo du!! Jag fick väl ta en låt sisådär en 6 gånger innan jag kom igenom den.... Här krävs det mer övning!!

Förhoppningsvis kommer T + barn i helgen. Man vet aldrig. Det är en del i hennes liv som ska pusslas ihop innan hon kan lämna Cirkus Djurtorp....

  • Comments(2)//annapanna.annajarl.se/#post427