Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Sen sist...

Juli 2009Posted by Anna Jarl 2009-07-01 22:33:42

Sådär ja! Man kan inte säga att vi egentligen HAR internet... Det duttar till ibland kan man säga och då får man ta mig tusan passa på och betala räkningar osv. Allt utom bredband... smalband kanske??

Sedan sist har det givetvis hänt massor av saker: jag och TT har varit ute och sprungit varje dag (jo vesst......) Vi har badat i Tolarpsfallen. (Allvarligt... Önskar att jag hade en bild, men tänk er ett 4 gånger så stort Hölja. Nästan farligt....)

Per har börjat lägga kantsten mellan husen. (Jippie!!) Gustaf har varit i sin första catfight i Tolarp.... (Mindre bra. Stackars Gustaf är inget lejonhjärta direkt.... Gaska upp dig pöjk!!) Michael Jackson är död.... (Givetvis tråkigt, men hans skivor finns ju kvar...) Jag har faktiskt lite på gång på jobbet... (Dubbel-jippie!!) Jag har hunnit med en dag på stranden. (Brände mig icke!!)

Och framför allt: nu har jag 16 arbetstimmar kvar till semestern!! Det ska bli SÅ lovely!!

Imorgon har per och jag 4-årig bröllopsdag och på fre fyller han år. Fest hela helgen med andra ord.... I like!! Ska försöka blogga lite mer.. Det funkar ju faktiskt även med "smalband"...

Sov gott!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post432