Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Halv-tid

Juli 2009Posted by Anna Jarl 2009-07-20 13:56:45

Nu har halva min semester gått och det står helt klart att jag har halvtids-ångest!! Något som oxå verkar vara helt klart är att denna sommaren inte kommer att gå till historien som "den varmaste i manna-minne"... Idag har vi i desperation kikat efter flyg- tåg- och boendealternativ i varmare delar av Europa. Dock har vi hela tiden stött på patrull... Antingen har priserna varit i fantasi-storlek eller också har tiden inte räckt till... Längst på minst pengar kommer vi ju om vi sätter oss i bilen och drar ner till Europa. Men en vecka känns lång tid att vara borta med tanke på kattvakter o dyl..... Så än så länge går jag omkring i huset som en osalig ande och tittar i än det ena fönstret och än det andra... Det kan ju vara finare väder på gång på andra sidan huset.. eller?

Om jag bara lugnar mig en smula (som Segnälkab brukar säga) så inser jag att vi hunnit med en himla massa på de gångna två veckorna.

- Flera golfrundor (varav en tävling där jag och grannen blev fyra på Tylösands golfbana!!)

- Massor av besök, lilla H, Lill-Pär och El Patron har varit här de sista fyra dagarna. Cirkus Djurtorp har varit här. Mamma, pappa och lillebror har oxå tittat förbi ett par dagar.

- Motion - TT och jag har sprungit och nu i lördags sprang jag och lilla H.

- Släktkalas - Pers födelsedag, Pers systers 40-årsfest i fredags coh Pers farmors årliga lunchbjudning igår.

- Sol och bad - Första veckan hade jag två eller tre dagar på stranden och i fredags låg vi som platta sillar och njöt av Tylösand när den är som bäst!!

- Resor - det har det ju varit sämre med men jag och Per drar nog under dagen ner till T för att hälsa på och hämta hem Doris... Vem Doris är? Det ska ni få se om några dagar...

- Trädgårdsarbete - Per har slitit som en slav och lagt sten utmed husfasaden och jag har "skogat" i den djungel som kallades land... Mitt projekt är långt ifrån klart men på god väg.

- Shopping - två resor till ge-kås och en dag i stan får väl räknas som godkänt i halvtid tycker jag. Vi har ju inte drösavis med pengar över (och inte nåt behov av mer saker vad vi vet heller) så det är helt ok.

- Mys - många grillningar (räkor i vitlök och chili.... lammfärsburgare... majskolvar och kycklingfilé... för att nämna några). Nu i helgen har vi till och med haft en filmkväll hemma.

Och när jag raddar upp det så här inser jag att vi har hunnit med en hel del. Och det är ju faktiskt bara halvtid... Så då blir jag lite nöjdare....

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post441