Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Vad var det som hände?

Augusti 2009Posted by Anna Jarl 2009-08-27 21:54:29

... det bara small till så var den här veckan uppe i ett rasande tempo... Det som jag har längtat efter nu i typ 8 månader på jobbet verkar ha kommit igång - mer kunder har att göra = jag får mer att göra. Men efter så lång dvala tar det ett par dagar innan kroppen och hjärnan hinner med den här chockstarten... Men jag klagar inte!! För hundan!

Jag har shoppat lite denna veckan, eller eg började det i lördags när jag och TT var i stan. Jag sprang på ett par svarta jeans som satt riktigt bra. Å så hittade jag samma modell i vitt fast på rea!! Lite osäker på om de svarta var rätt storlek gick jag tillbaka i måndags för att kolla och ev lämna tillbaka.... Det slutade med att jag tog med mig de svarta hem + att jag köpte ett par blå OCH ytterligare ett par vita i samma modell.... Det är ju så att har man jeans-ångest och väl hittar nåt som passar så är det bara att handla!!! Å 4 par jeans för 800 kr kan väl ändå ingen klaga på? Eller?

Ikväll har jag och TT varit ute och sprungit. Men vi orkade faktiskt inte mer än 4 km idag så vi gick de sista 4... Är det veckan som tar ut sin rätt tro? Efteråt åt jag min "absolut-snabbaste-och-godaste-rätt" - fullkornsmakaroner och makrill i tomatsås. Mums!!!

Jag har varit och pratat med gubben i fiskbilen idag och beställt kräftstjärtar till lördagens kräftskiva. Vi har ett gäng kräftor från S-ljunga, men vi måste ha mer. Så TT och TT kom på att vi tar det gottaste - bara stjärtarna. Är det inte lite lustigt att de kostar mindre per kilo än hela kräftor?? SÅ jädra goda är inte klorna eller romen??

Nu ska jag ta hand om en tok-kelen Doris.....

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post458