Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Vändning?

September 2009Posted by Anna Jarl 2009-09-17 21:33:00

Här hade jag skrivit ett fantastiskt långt inlägg om hur kul jag har haft denna veckan. Kort sagt - det springer som fasen och tiden går HUR fort som helst. Men så tryckte jag på fel knapp och allt försvann.... smiley I alla fall: Jag vågar inte prata om nån "vändning" men det snurrar i alla fall på min region. kul!!!

Här hade jag en lång beskrivning på när vi var på Galgberget i tisdags och tränade intervaller..... Det är en fd damfotbollstränare som på kul kör lite löpträning... Intervaller - det är nåt vi behöver träna mer på.... Jag får ju lite panik när jag inte kan bestämma själv hur jag vill träna men dettta var faktiskt helt ok. (Jag tror jag är rädd att inte orka eller komma sist.... smiley )

Mitt schema idag har sett ut så här:

9.00 Kandidatpresentation i M-ryd

10.00 Intervju i M-ryd

(Här hade jag inget planerat men så ringde en kund och ville ha en konsult kl. 14 idag och en kl. 5 imorgon bitti... Så det var jag ju tvungen att fixa från bilen.....)

12.00 Kundlunch i Ä-holm

15.00 Kandidatpresentation i O-by

17.30 Core-pass i H-stad

18.30 Body Balance i H-stad

Nu ska jag verkligen gå och lägga mig... med ett leende på läpparna..

Å vet ni? Jag räknade mina skor härom dagen - 110 par.... Per trodde knappt sina öron. Han trodde typ att jag hade det dubbla. Tji fick han!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post467