Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Idol och Langdon

September 2009Posted by Anna Jarl 2009-09-22 22:03:28

Idol upptar just nu en del av min kvällstid... Det är först nu som jag tycker det börjar bli kul. Slutaudition är cool! Hade aldrig klarat pressen...

Försöker också stjäla till mig lite tid med Professor Langdon i The Lost Symbol. Den är exakt likadant uppbyggd som DaVinci-koden och Änglar och Demoner. Dvs ett kapitel med en karaktärs händelser - en cliffhanger. Nästa kapitel med nästa karaktärs händelser - en cliffhanger. Första personen igen - en cliffhanger.... Ja, förutom att han är mysteriernas, ledtrådarnas och historiernas mästare så har han diplom i cliffhangers.

Idag har jag även hunnit med en löparrunda på Galgberget. Fler intervaller, fler anksteg, fler rusher... Jobbigt men faktiskt rätt kul. En mycket bra övning för mig är "tagga-ner-på-tävlingsinstinkten-för-helsicke"-övningen.... Förklarar den en annan dag.

Nu går ett program om Peter Jöback på tv. Det måste jag se!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post469