Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Veckan i punktform

April 2010Posted by Anna Jarl 2010-04-10 20:20:02

Oj oj oj... tiden springer förbi...

Har hunnit med EN MASSA saker sedan jag skrev sist:

-Styrelsemöte i Holms GK - trevligt men det finns en hel del att ta tag i

- Haft MÄNGDER av intervjuer på jobbet. Det springer överallt just nu och det känns som om jag skulle vilja dela mig på 3 för att hinna med.

- Insett att Ljungbymackan bör finnas på fler ställen. Det är ett suveränt lunchställe som ha hemlagad mat till väldigt bra priser. Sist valde jag fetaostöverbakad lax med kokt potatis och örtsås.... + en halv portion råkost = 61 kr.... Det ni!

- Varit på vinträff. Fast så mkt vin blev det inte för mig. Jag körde faktiskt... Tro det eller ej.... Hur trevligt det än hade varit att ta ett par glas så var jag rätt nöjd när jag körde hem vid tolvtiden.

- Tragglat fram och tillbaka med per om hur vi ska ha vårt nya land. Jag vill ha terrasser och vi har absolut inte varit överens hur detta skulle gå till. Till slut kom herr P till hjälp och så var den saken klar. Nu ikväll är faktiskt den första platån klar och fylld med matjord och gödsel...... (vilket gör att hela vår trädgård luktar skit... men gissa om det kommer att växa....)

- Varit på shoppingtur i Simlångsdalen. Det finns faktiskt en klädaffär där som heter Magnussons.... Hade väl inte så höga förväntningar när jag åkte dit, men det fanns en hel del trevligt. Jag åkte hem med en grön sommarklänning... Storlek SMALL.... Bara en sån sak!!

- Hittat en fästing på Doris... Nu är det dags för den säsongen. De är SÅ vidriga.... Alla fyra katterna är numera fästing-medel-behandlade....

Nu är det lördag kväll och vi har ätit grillad Rostas med potatiskaka. Grillad halloumi och sparris. Vitlökssmör.... Satt som en smäck och Per ligger framför tv-n, mätt och belåten och trött som aldrig förr.... Blir nog lite tv/film nu och sedan sova.

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post517