Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

What a weekend!!

Juni 2010Posted by Anna Jarl 2010-06-06 20:52:19

What a weekend!!

Fredag: åkte direkt upp till Boarp och myste med Per, mamma, pappa, lillebror och A1 och A2.

Lördag: Fixade i Boarp, städade och åkte flakmoppe. På vägen hem stannade vi i Gällstad och gjorde åt med en herrans massa pengar. Jag köpte en ny Ivanhoe-tröja. Den gamla har jag slitit ut och den har verkligen gjort skäl för sina pengar, så det blev en hyfsat likadan. Hittade oxå ett par skor.... till..... Per slog på stort och köpte 2 par jeans, en skjorta, ett par skor och ett par shorts. Jättefint alltihop!!

Väl hemma var det bara att svida om och strax efter kl. 19 kom TT och TT och hämtade oss. Middag på Lilla Helfvetet väntade. Per fick ett presentkort av sina elevere som slutade förra året. Det presentkortet var på väg att gå ut nu och det fick ju bara inte hända. Så TT, TT, Rouge och Cat "offrade sig" och följde med. En timma senare hade vi fått i oss förrätter och satt och smackade, mmmm-ade och berömde den fantastiska maten. Jag åt chilimarinerad kattfisk med musselragu och grillad potatis...... Magiskt gott! (Förrätten: biffcarpaccio, vitlöksbröd och Efterrätten: Creme brulee kom bara snäppet efter....) Alla var MYCKET mätta och nöjda när vi drog oss hemåt vid halv tolv.

Idag: Lukade i landen i 1,5 timmar innan golfbanan väntade. Per skulle med men hade ont i ryggen så han stannade hemma. 5 timmar på golfbanan i linne och kjol.... Det är vackert det!! Nu råkade det vara så att det gick riktigt bra att spela också så det gjorde ju dagen ännu bättre. Slutade på mitt hcp och med fräknar på näsan. När jag kom hem hade Per grillad kyckling, potatis och halloumi.... What a weekend!!

  • Comments(1)//annapanna.annajarl.se/#post543