Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Sommarlov och simtävling

Juni 2010Posted by Anna Jarl 2010-06-11 22:26:12

Ännu en jobbe-vecka till ända. Denna började med galen hysteri (på ett bra sätt) och slutade med studentfirande. Också det lite galet på ett bra sätt.

Däremellan har jag hunnit med en tripp hemåt med ett antal kundbesök på vägen och en fika med D som var supertrevlig men alldeles för kort. SÅ mycket vi hade att prata om och SÅ skönt när man träffar människor efter mer än ett decennium och det är bara att babbla på "som vanligt". Hoppas verkligen det blir av att vi träffas igen under mindre tidspressade förhållanden.

Nu börjar det höras lite överallt runt mig.... En kommentar här... och en nedräkning där.... Vid denna tiden på året känns det som om jag omges av en gnutta för många lärare... Deras efterlängtade sommarlov är på intågande och det går naturligtvis inte att ta miste på glädjen!! (Vem tusan hade inte varit glad för typ 8 veckors ledighet??) Det är inte det att jag missunnar dem det.... Som Per säger: Byt jobb och bli lärare då.... Det är bara det att man längtar själv så förvivlat efter sin egen välbehövliga semester..... Inte för att det är tråkigt på jobbet - icke! Det springer som tusan och dagarna susar förbi. Men det känns att det var ett år sedan man hade semester sist.

Säger som Robin Hood, nej, Broder Tuck var det va?: Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen... Det har den i alla fall gjort på mitt konto...

Nu är det dags för sängen och imorgon ska jag upp tidigt och spela golftävling.... Efter detta vädret är det stor risk att det kommer mer bli en simtävling... men vi får väl se... Sov gott och dröm sött!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post545