Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Nostalgi-träff!

Juli 2010Posted by Anna Jarl 2010-07-06 18:46:23

Även semesterdagar kan var fullspäckade. Då är det roligt på ett annat vis..

Dagen i Svenljunga spenderades hos hårfrisörskan och med brorsbarn. Sedan var det dags för träff med gamla bekanta from the past... Det var verkligen riktigt kul att träffa gänget igen. Många gapskratt blev det när var och en tog fram någon vana eller gest som de själva var omedvetna om men vi andra kände så väl igen....

Tiden gick fort och efter en riktigt trevlig kväll skjutsade jag hem Annsann + dotter och drog mig till Svenljunga igen. Jag skulle vilja träffa alla snart igen, samtidigt som det är gott att suga på en sådan här karamell och fundera över allt man gjort tillsammans.

Idag har jag och många, många, många andra varit på Ge-Kås. Notan gick på strax över tusenlappen och då stod en efterlängtad röd skinnjacka för två tredjedelar så det blev shopping light idag. Efter två medarbetarsamtal på golfklubben har jag mest gått och skrotat här hemma. Föreberett inför helgens spektakel och faktiskt jobbat lite. Näe, inte mycket utan bara sådär lite lagom.

Per har varit duktig och förberett nästa gräs-läggning med matjord och gödning så nu ska vi snart åka och hämta gräset. En stor blöt puss till den personen som kom på gräs på rulle!!

Han har också köpt nya högtalare (eller nåt annat som gör att det låter - förstärkare kanske?) som gör att det är suveränt roligt att spela musik här hemma. Min favvo just nu är Queens Don´t stop me now.... Man studsar som en liten boll (eller ja... rätt stor boll då....) och kan inte vara på något annat än glatt humör... Prova vetja!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post553