Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Back in business... på alla sätt...

Januari 2011Posted by Anna Jarl 2011-01-17 20:35:08

Nu är vi så klart för länge sedan hemma. Resan hem var ju galet lång och enda anledningen att man ger sig in på nåt så j-ligt är ju att det är värt det.... Men precis när man kliver av planet och är helt slut, luktar apa och känner sig ofräschare än någonsin så funderar man givetvis om det är värt det.... Oftast är det det....

Jag hann nätt och jämt hem, tvätta alla kläder, sova lite, jobba jädrar i min lilla låda i en dag och sedan var det dags för kick-off med jobbet i Sälen. Nu när även det lilla äventyret är över sitter jag återigen med sömnbrist. Japp, självförvållat - jag vet. Men den här gången var det definitivt värt det. Bra skidåkning (hur bra det nu kan bli med mig på ett par skidor....), after ski och fest två dagar. Kontentan: alldeles för mycket alkohol och alldeles för lite sömn = kul!!

Idag var det back to business med besked. Har åkt runt halva södra Sverige på kundbesök och det har gått så bra så jag tror knappt mina det själv. Varken jag eller Lilla E kommer att sitta sysslolösa på jobbet ett tag framöver.

Till nåt helt annat: När det gäller parfymer har jag varit rätt tråkig. Jag har hållt mig till Diors Jadore eller J-Los Glow. Men jag har länge velat ha något annat så jag har luktat mig blå vid varje flygplatsbesök och när jag har samlat på mig ett gäng luktstickor så har de alltid luktat ungefär likadant som de parfymer jag redan har.... Men nu har jag hittat den!! One Million av Paco Rabanne..... Japp, det är en herrparfym men det ger jag blanka tusan i. Den är beställd och jag ska jäklar i mig lukta fantastiskt framöver!!

Men.... klockan är bara barnet men jag tänkte faktiskt jobba lite på den där sömnbristen.....

Trött godnattkram på er!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post568