Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Gymmet stod kvar....

Januari 2011Posted by Anna Jarl 2011-01-18 20:40:17

..... så det var bara att sätta igång. Senaste gången jag var där var den 6dec.... Jag vet... Det är oförsvarligt länge sedan. Men därefter har jag hunnit med 13 julbord med kunder, ett julfirande, 14 dagar i Thailand och en kickoff i Sälen..... Så visst är det som alla säger: Det handlar om prioriteringar, men fasen vad jag har haft fullt upp. Jeppe kallar mig träningsskygg.... Slavdrivare!!

Förmodligen kommer jag behöva lyftkranshjälp ur sängen imorgon eftersom jag försökte ta ungefär samma vikter som jag slutade på.... Nja, kanske inte riktigt. På benpressen fick jag faktistk gå ner till strax under 120 och chinsen struntade jag i... Fast jag klagar nu så var det jätteskönt! Kroppen vill ju lixom igång igen och kvarten på löpbandet kändes som att komma hem.... (Jag hör själv att det låter som att jag har något kemiskt fel nånstans, men det kanske går över.....)

Nån som testat det där med GI? På riktigt alltså? En granne har gått ner 10 kg på tre veckor.... Låter ju som en saga.... Avstod i alla fall från mackan ikväll och åt rökt kalkon och keso. Det var ju rätt enkelt, men att inte få käka pasta eller bröd alls...? Den är tyngre.... (för att inte tala om choklad och annat gott.... )

Nu är jag i alla fall mätt och ska ta mig en svängom i duschen.

Kram på er! (än så länge kan jag ju lyfta armarna....) smiley

  • Comments(2)//annapanna.annajarl.se/#post569