Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Stökig dag...

Januari 2011Posted by Anna Jarl 2011-01-24 22:47:20
Ok.... Idag har varit en stökig dag... Den började perfekt och jag trodde inte det kunde bli nåt fel på den, men....


Stökig är alltså inte samma sak som stressig...

Stressig = en massa planerade och oplanerade saker som klaffar och som man känner att man har koll (man kan kalla det kontroll oxå men det låter värresmiley...) på.


Stökig = en massa planerade och oplanerade saker som går liiiiiite lite fel, men det räcker för att ställa till det och man har absolut ingen koll alls...smiley


Det hände alltså inga världskatastrofer, inga kunder som gjorde slut, inga trafikolyckor osv utan bara lite glapp i maskineriet. Det blir bättre imorgon.


Jag avslutade dagen med ett golfstyrelsemöte. Det är ju inget gapskratt men jag lär mig faktiskt en hel bunch of things. De andra styrelsemedlemmarna har massor mer erfarenhet än jag och jag försöker mest lyssna och lära.


Som en liten klick grädde på toppen har jag den träningsvärk jag förtjänar idag.... Imorse var den förnimbar. Vid lunch kände jag den helt klart och nu ikväll kan jag inte annat än flina åt mina ömma kroppsdelar... Rätt skönt faktiskt... smiley Det kan ju faktiskt innebära att det gör "nötta".


Stökig (och lite värkande) kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post575