Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Kossor på grönbete....

Mars 2011Posted by Anna Jarl 2011-03-22 20:40:59

Goe-dag! Inte för att allt har gått min väg direkt... Absolut inte! Men det har ändå rullat på i ett gott tempo och det känns som om vi jobbar nice tillsammans i team.smiley Allt blir lixom lättare då!

Sedan har ju vädret gjort sitt till... Inte ens jacka på till lunchen. Lovely!! smiley

Valde givetvis att springa ute idag. Körde lite styrka hemma och sedan bar det iväg. Jag fattar lite hur kossorna känner sig när de får springa ut i hagen första gången på våren. (Finns viss likhet mellan mig och en kossa på grönbete nu när jag tänker eftersmiley .....) Massor av frisk luft att andas och, ja, vissa pratar om fågelsång osv men det märker inte jag eftersom jag har lurarna i.... Men bara gruset under dojjorna och allt som håller på att bli grönt gör en ju... lite lycklig lixomsmiley ...

Och: bäst av allt: Jag sprang som en gasell! Fyra kilometer var "a walk in the park". Tyvärr hann jag inte längre eftersom det blev mörkt, men idag var det roligare än på länge att springa. Love it!

Undrar nån hur det går med kosten? Jo.... att äta ägg och avocado till frukost känns inte så galet. Har inte gått så långt ännu att jag mofflar bacon och majonnäs. Lunchen blev torsk, sallad och nån kall sås med majonnäs och dill. Till kvällsmat har vi ätit ostgratinerad blomkål och broccoli och kycklingfilé i gräddsås (ren grädde utan redning men smaksatt med sambal...) Mellanmål idag har varit ostar! Vissa av dessa sakerna är ju helt GALET och går emot allt vad jag "vet", vilket gör att man konstant har dåligt samvete smiley.... Jag ger det två veckor (alternativt slutar jag när/om jag sväller upp som en badboll.....) Håller er uppdaterade!

Nu sitter det massa män i "min" bastu så jag ska passa på att titta på nån "tjejig" serie.

Skön vår-tisdag på er.... (nära att det blev vårt-isdag... urrr.....)

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post633