Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Vår = golfsug!

Mars 2011Posted by Anna Jarl 2011-03-29 20:58:46

Ser ni att jag har "vårat" lite på bloggen? Lite grönt och rosa har aldrig skadat. Annars har det inte varit speciellt mycket vår idag. Skitväder rent ut sagt. Kanske därför jag har haft ont i huvudet hela dagen. Inte ens med piller gick det bort.... Eller oxå är det den här fett-maten....smiley

Brukar aldrig ha tid att läsa Svensk Golf men idag ögnade jag igenom den. Där fanns ett reportage om Anders Timell. Jag tycker att han kan vara lite "too much" (vem fasen kan inte det??) i radion men när man läser om vad tusan han hinner med - golfa tre ggr i veckan, källarmästare på Riche och Teatergrillen, radioprat, son och sambo osv osv.... Helt galet! Kan det vara så att denne man kommit på hur man får flera timmar på ett dygn?? Tell me!

Om jag väl öppnar tidningen brukar jag vara väldigt duktig på att bläddra förbi alla uppslag, tips och bilder på hur man puttar bättre och hur viktigt det är. "Den klubban du slår flest slag med under en runda" osv osv osv. Det är det dåliga samvetet som agerar.... Jag hade behövt all hjälp, alla tips och uppslag i hela världen, speciellt på puttning..... Huga!

De testade material också. (Alla vet väl att golf är en material-sport?smiley) Jag försökte faktiskt byta driver förra året men vad jag än testade så gick min gamla bättre. Så min röda kompis är fortfarande med, (och är faktiskt den klubban som går bäst, utan konkurrens.)

Ni fattar att jag börjar bli lite sugen va? Rangen är tydligen öppen men man får plocka bollar själv. Till helgen kanske det kan bli en liten test... Nice!

Per har åkt iväg på kurs och kommer hem på torsdag igen så nu ska jag frossa i tjej-program på tv.

Vårkram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post643