Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Nyheter man kan va utan....

Mars 2011Posted by Anna Jarl 2011-03-31 22:18:14

När jag var ihop med RR var han mäkta irriterad på mig att jag inte höll mig uppdaterad på nyheter - vad som hände i världen och lokalt. Jag är fortfarande riktigt dålig på det, så Per får ibland dubbelkolla så att jag fått med "viktiga" saker.

Som idag när han kom hem från kursen och frågade om jag hängt med i storyn om Sexkällaren i ödehusetsmiley ..... Jag trodde han skojade... Men det visade sig att man har hittat massa mer eller mindre trevliga saker (beroende på hur man är lagd ) i en källare i ett ödehus i Halmstad. Dit har tydligen en Halmstad-kille tagit människor och hållt dem fångna i flera dagar. Allvarligt talat - hur sjuk får man vara?! Där ser ni! Den nyheten hade jag väl kunnat va utan? Eventuellt är det till och med så att vi vet vem killen är. Men det har vi bara hört ryktesvis och jag är skeptisk... Han har i alla fått Silbersky som advokat så antingen är han riktigt illa ute, eller oxå har han bara gott om pengar.

Det dåliga samvetet gjorde att jag tvingade ut mig på 4 km löpning idag. Bra dag du valde, Anna! Här har hela veckan varit solig och hyfsat varm, men du väljer att springa när det spöregnar och är 4 grader varmt..... Smart tjej!

Det ska tydligen bli varmt till helgen. (Har folk som följer väder och nyheter och sånt på tv sagt.smiley )

En skön torsdagskram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post645