Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Mys i solen...

April 2011Posted by Anna Jarl 2011-04-10 22:18:35

Suverän dag! En sån här skulle man ha ett par gånger i veckan.

Sov länge trots att jag hade gäster. Sedan var det frukost och lite allmänt fix och trix. Mamma och pappa kom förbi och hämtade lite grejer och vips var klockan halv tolv och T skulle åka.

Styrketränade lite (mmm.... gjorde ett par utfall härom dagen och fick träningsvärk - katastrof!smiley Så det var lixom dags.....) och sedan var det himmelskt att ligga i solen en stund. Men eftersom Per sprang omkring i trädgården som ett skållat troll och fixade så fick jag lite dåligt samvete. Tog tag i det stora trädgårdslandet och vände jorden i fem av facken. (Har bara 11 kvar....) Sedan kändes det helt ok att mysa i solen.... Såg två citronfjärilar. Lilla H brukar alltid säga att om den första fjärilen man ser på våren är en citronfjäril så blir det en bra sommar. Akta dig vad jag får en DUBBELT så bra sommar nu.... smiley

Hann springa igenom duschen och dra iväg till grannen för att hjälpa henne med en ansökan och ett CV, innan det var dags för kvällsmat. Ikväll har det varit knäpp tyst i huset. Både jag och Per har jobbat vid varsin dator.

Jag har dessutom packat för en liten road-trip. Imorgon blir det Karlskrona och därifrån på tisdag direkt till Lidköping om allt går som planerat. Jag brukar vara rätt duktig på att packa vettigt. Alltså typ så att jag inte behöver ha med mig åtta par skor och tre jackor osv. Men ikväll fastnade jag i vinkelvolten och har för tre dagar med mig en röd och en brun skinnjacka och en svart mockajacka.... Mycket orutinerat, men så fick det bli.

Nu ska fröken Röd (det är jag det. Fick lite färg i fejjan idag...) gå och lägga sig.

Imorgon börjar en ny spännande vecka!

kram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post655