Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Barfota-visan....

April 2011Posted by Anna Jarl 2011-04-14 20:14:29

Orkade inte skriva igår.... Kände att det är inge kul för er att läsa om mina bilfärder kors och tvärs över hela Sverige. Idag har jag bara varit i "närheten" av hemma. Hemma förresten... Jösses vad skönt det var att komma hem!

Nu är våren här på riktigt så nu kan vi lägga undan alla sockar utom de till träningen. Barfota i skor är det som gäller från och med nu. Hittade ett par svarta SthlmDG i garderoben som går att använda nu ett tag tills jag kan ha öppen tå. Mina bruna av samma märke är egentligen långt förbi "väl använda" men de är så jädra sköna så jag har dem tills de trillar isär.

Vi har investerat... Jag avskyr ju att dammsuga. Men med fyra katter så fullständigt rullar hårbollarna emot mig när man kommer hem. Jag tycker lätt att det hade varit värt pengarna att köpa en självgående dammsugare, men Per är av annan mening. Då hittade vi nåt betydligt billigare på Clas Ohlsson (givetvis.....) som typ är en självgående mopp (fast inte blöt då). Den går på laddningsbara batterier och susar just nu omkring i vårt hus och skrämmer skiten ur katterna. Men det viktigaste: den tar hårbollarna. Lysande!

Kikade lite i efterskott igår på Mästarnas mästare från i söndags. George Scott är väl en liten sötis ändå? Inte så korkad som jag trodde utan väldigt ödmjuk och med ett leende som kan smälta isberg! Däremot Limpar skaffar sig mer och mer minus-poäng för varje program... Där är det verkligen mycket snack och lite hockey...

Har sagt att jag ska sova 10 timmar inatt för jag har inte varit så här trött sedan dagen efter lilla H.s bröllop. Det är ändå lite kört för då skulle jag släckt för 10 minuter sedan.... Men strax ska jag baske mig blunda.

Ha en bra torsdagskväll.

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post658