Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Öppet hus....

April 2011Posted by Anna Jarl 2011-04-22 12:58:29

Jösses vad tiden springer iväg.

Nu har jag inte skrivit sedan i tisdags... Det är nästan sant att säga att jag inte hunnit... Nästan. Jag brukar ju alltid säga att det är bara en fråga om prioriteringar om man får iväg ett mail, sms eller så, men nu har jag haft häcken full...

I tisdags kom jag nämligen på att jag inte har förberett ett skit för mammas och pappas 60-årskalas (som är idag, långfredag.) Efter begravningen var vi hemma sent och i onsdags åkte jag som ett skållat troll till kunder. På kvällen var det dags att ta tag i saken. Klockan ett på natten hade jag fixat fram ett sånghäfte med låtar, bilder på mamma och pappa och skrivit om en låt...

Igår var jag först på hälsoundersökning hos Previa. Det var "beordrat" av min arbetsgivare eftersom jag har ändrat tjänst. De kollade blodsocker, kolesterol, längd, vikt, bmi och konditionstest. Jag var lite orolig för kolesterolet i och med att jag äter lchf-mat och det är ju en hiskelig massa fett och ägg men det låg väldigt lågt. Så allt som allt kom de fram till att jag är frisk och faktiskt rätt fit.... (!)

Efter ett säljledningsmöte slutade jag vid halv två igår och då var det bara att åka hem, fixa det sista inför festen och packa. Väl i Svenljunga var det provning av klänning. (Där är faktiskt lite panik eftersom de klädda knappar jag beställt i H-stad inte kommit än....Ja, ja... det är ju en hel vecka kvar.....)

Idag har vi gratulerat pappa på födelsedagen och "druckit champagnefrukost" och sedan har det inte varit mycket vila. Men nu är allt röjt, förberett, städat, fixat och planerat. Högtalare är riggade i hela huset och på altanen och fördrinks-tältet står klart. Till och med ett fat med citron, lime och apelsin till groggen är färdigt. Jag har full koll och hoppas att mamma och pappa kan slappna av ikväll och låta mig ta hand om resten. Annsann kommer oxå. Hon ska va i köket och fixa med maten. Gott att slippa det i alla fall.

Nu är det dags att hoppa i duschen och försöka se ok ut när alla kommer framöver. Öppet hus innebär en låååååång kväll och natt. Men det ska bli riktigt kul! Kanske återkommer med lite foton.

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post664