Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Golf-lördag...

Maj 2011Posted by Anna Jarl 2011-05-14 10:44:44

Goooooooood morning!

Solen skiner, det är lördag och jag ska spela golf... Kan det bli bättre? Nja... jag ska inte vara negative Nisse men det är en fet risk att vi inte hinner alla 18 innan ett gigantiskt regnområde kikar in över Halland... Regnjacka och kanske keps med alltså! (Paraply har jag aldrig klarat att hantera på golfbanan. Det blir så himla mycket grejer och det blåser sönder och... nej.... då får jag la bli lite blöt då.....)

Torsdagen och fredagen har sprungit förbi som ett formel 1-race och den stackars nye killen på jobbet har fått småjogga för att hinna med. Men jag tror han har fått några hyfsat representativa första dagar. Vi kör på måndag igen!

Igår behövde jag verkligen ett par glas vin. Vi var hos kompisar och testade rosé. Det var gott igår men tänk till sommaren - ett glas iskallt rosé efter en dag på stranden... I like!!

Snart kommer Segnälkab och Någon och hämtar mig. Om man räknar ihop deras hcp kommer man ändå inte upp i hälften av mitt.... Duktiga pojkar alltså. Ska bli grymt kul.

Hörs sen!

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post683