Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Snart semester?

Maj 2011Posted by Anna Jarl 2011-05-18 19:32:07

Idag har jag pratat rätt mycket semester med konsulterna. Det är ett litet pusslande hur de vill vara lediga och hur kunden behöver dem. Men för det mesta är de extremt arbetsvilliga och man får nästan tvinga dem att ta det lite lugnt några veckor på sommaren. Kan ni fatta att det snart är semester??smiley Sova länge varje dag och sitta på uteserveringar och dricka läskande drinkar en tisdagsmiley.... typ... å så en massa umgås med vänner och grillen hinner knappt slockna innan den ska tändas igensmiley.... Lovley!!

Å Tylösand.....smiley

Lilla Doris fyller två år imorgon och det innebär att det är två år sedan vi flyttade till huset. Doris ligger just nu i mitt knä och tycker jag är skittråkig som bara skriver på tangentbordet så hon buffar på mina händer för hon vill ha kel istället.... Hon är bara sötast! (och dessutom har hon faktiskt börjat få lite päls.....)

En som oxå ska grattas på födelsedan är svärfar. Vi var där i helgen och käkade god mat men idag fyller han år på riktigt: Grattis!smiley

Nu ska jag börja skriva på en utbildningsplan för nyanställda...

Hare gött!

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post687