Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Home sweet..... bed.....

Maj 2011Posted by Anna Jarl 2011-05-25 21:47:10

Tillbaka hemma. Home sweet home...

Igår fortsatte utbildningen med uppdelning i grupper och case... givetvis gick vår grupp in för det med liv och lust. Alla vill ju vinna... Övningen gick ut på att optimera säljinsatser för att få ett företag till att öka sin omsättning med 50%. Vi fick massor av förutsättningar och nyckeltal och utefter det skulle företaget skötas i fem år. Det var verkligen görskoj!

På eftermiddagen ringde en av "mina" säljare och sa upp sig vilket grusade glädjen lite - mer jobb till Anna. Men jag förstår honom.

Skulle egentligen sovit hos T men hennes barn hade kräkskjuka. Så jag blev kvar i K-krona och gick ut och åt middag med världens (näst) trevligaste norrman. Två glas rött och en burgare var precis vad jag behövde. Sov helt ljuvligt, dock aldrig tillräckligt länge....

Idag har jag tagit mig uppåt H-stad igen, med ett par kundbesök på vägen och telefonen konstant i örat. Men det har varit en bra dag, som avslutats med mat på bordet när jag kom hem... (liiiiite bortskämd) caprese i långa banor och grillade kycklingvingar.... Mums!

Nu har jag ont i knäna.... Det får jag bara när jag är riktigt, riktigt trött... Typ som när man var liten och hade växtvärk... Dags att krypa ner mellan lakanen... Hotellakan i all ära, men min säng är oslagbar!

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post691