Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Pingstafton

Juni 2011Posted by Anna Jarl 2011-06-12 00:20:17

Gokväll!

Efter två dagar i Värnamo med mycket intensiva dagar med överlämning från en säljare som slutar till en dag i trädgården.

Idag har jag klippt gräsmattan, lukat en himla massa ogräs, trådat upp sockerärter, tvättat och hängt ut ren tvätt, skurat badrummet, gjort glass och kryddsmör och..... näe, nu kommer jag inte på mer. Per har varit borta hela dagen och jag får alltid en himla massa mer gjort när jag är själv hemma. Liiiite överraskad blev han när han kom hem.

TT ringde vid sextiden och påminde att det faktiskt var pingstafton, så vi drog till Östra stranden och käkade lite och spelade minigolf..... Blev trea, ett pinsamt slag efter Per och TT... Sprang på två Svenljunga-bor och följde med den hem på kaffe och whisky/rom. Trevligt!

Men nu är det dags att släcka för jag ska upp klockan sex för att boka golftid.... Helt galet, jag vet, men är rätt sugen på att spela så det får det vara värt.

Sussa gott!

Pingstaftonskram på er

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post706