Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Kul på hjul....

Juni 2011Posted by Anna Jarl 2011-06-19 20:41:52

Idag har jag åkt mc för första gången. Ascoolt!

Jag åkte mest med TT och det gick som hejsan. Men när jag klev på TT:s STORA maskin (jag vet att ni inte fattar nånting med TT och TT, men det gör inget) så jädrar i min lilla låda vad vi flög fram!! När hastighetsmätaren visade 160 på nån raksträcka så slutade jag titta. Men det var verkligen gött! Vi drog i alla fall upp till Bolmsö och käkade lunch och hade en fantastisk dag utan en droppe regn. Kan förstå folk som får mersmak av det där. (Men varför känns det otäckare att svänga åt höger än åt vänster??)

Grannen tyckte att vi kunde kika bort och grilla och jag hade ju ändå fått mersmak på det där med "kul på hjul" så jag tog Pers fyrhjuling för första gången. Det gick det också!!

Nu är det la dags att börja tänka på måndag och jobb igen. 12,5 arbetsdagar kvar till semester och innan dess ska vi hinna med midsommar, en Robynkonsert (hurra!!), ev en fest i K-krona, ev två event med kunder och en golftävling.... Det blir aldrig tråkigt i alla fall!

Fartgalen kram!

  • Comments(2)//annapanna.annajarl.se/#post717