Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Äntligen helg!

Juni 2011Posted by Anna Jarl 2011-06-23 20:50:06

Helg!!

Trodde jag skulle ha en lugn och skön förmiddag på kontoret, avsluta med en lunch med lilla E och AH, men icke... Sakerna som jag var tvungen att ta hand om radade snabbt upp sig och jag var ifrån kontoret kl. 15. Men då var jag ikapp igen! smiley

Jag var sugen på pannkakor (för ovanlighetens skull) och tänkte att det borde ju vara bra mat till barnen. Det blev ju lchf-pannkakor så de är rätt mättsamma... Inte fasen hjälpte det. Dessa barnen är något bland det mest matglada jag har träffat på!! (och ärligt talat något bland det mest väluppfostrade oxå!) Efter pannkakor gjorda på 20 ägg och 1 liter grädde tittade Kasper 4 år på mig med världens blåaste ögon och undrade om jag inte kunde baka några till... Ytterligare 4 ägg och 2 dl grädde senare var han nöjd. DET är lite charmigt!!

Nu har killarna + barnen bastat och är på ingång.

Imorgon är det midsommarafton... Vi har inga direkta traditioner utan det har blivit lite fest här och lite där under åren.

Förra året började det så här:

och slutade så här:

Hahahaha! Nej, det var inte riktigt så illa, men båda bilderna är tagna förra midsommar....

Har letat efter en fin bild med midsommarkrans osv, men det fanns inte så många....

Nu är det dags för helgens första irish coffee... Det lär nog bli ett par... Mums!

Kramelikram på er!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post721